Deel dit artikel ‹ Terug

Bruidsbeurs komende zondag op Kasteel Tongelaar in Mill

Geplaatst op: vrijdag 23 maart 2012


Bruidsbeurs komende zondag op Kasteel Tongelaar in Mill

Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat aanstaande zondag (25 maart) van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van trouwen. Kasteel Tongelaar is een officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar dat met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek een locatie om romantisch te trouwen is. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Nederland een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd.

Naast het beleven van romantische sferen kunt u op deze dag terecht bij een scala aan bedrijven uit de trouwbranche die haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren. De bezoekers worden onder andere getrakteerd op een goodiebag, 2 spetterende bruidsshows en diverse optredens. Via de website kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje, dat op de bruidsbeurs afgehaald kan worden.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website  www.bruidsbeursnoordbrabant.nl