Deel dit artikel ‹ Terug

Gezellige buitenmarkten in de regio Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2012


Het zonnetje begint voorzichtig te schijnen, tijd voor gezellige buitenmarkten in de regio Land van Cuijk.

Sfair bekend van o.a. Carbootsale Boxmeer heeft ook dit jaar weer een aantal Carbootsale evenementen op het programma staan. Dit jaar nieuwe en unieke samenwerkingen in het land van Cuijk.

BEERS
In samenwerking met Volleybal vereniging Energo de Flip schoonmaak 4 Carbootsales in hartje Beers. Op het grote plein voor de sporthal wordt een kleine compacte maar oergezellige markt georganiseerd. Vanuit de comfortabele kantine kan de dorstige en/of hongerige mens tevreden worden gesteld terwijl buiten wordt afgedongen op leuke gebruikte spulletjes.

Op vier Zondagen kan men meedoen; 15 April , 3 juni ,  19 Augustus en 30 september.
Inschrijven kan telkens 1 maand van te voren via de website of het telefoonnummer op de website.

Data : 15 April , 3 juni ,  19 Augustus en 30 september.
Alle info: www.carbootsalebeers.nl  
Inschrijving start: 15 maart (reeds gestart)

CUIJK
4 carbootsales op 2 verschillende locaties in het Cuijkse.

Centrum:
Samen met de ondernemersvereniging Cuijk (OVC) en Scouting Cuijk 2 Carbootsales,  een echte feestelijke markt op Koninginnedag en een unieke markt tijdens de Koopzondag en de Cuijkse vierdaagse feesten. 

Op Maandag 30 april zal het centrum van Cuijk de feestelijke Carbootsale worden gehouden, op de terrassen is het heerlijk toeven en mensen en tussendoor kun je snuffelen tussen de gebruikte spulletjes van talloze particuliere deelnemers.
En op Zondag 15 Juli tijdens de super gezellige vierdaagse feesten zal met in de achtergrond het Cuijkse Centrum de tweede Carbootsale worden gehouden.

Maaskade:
Een unieke plek aan het water met alle ruimte voor een grootse Carbootsale in samenwerking met BINKforce. Op Zondag 26 Augustus terwijl ook Cultureel Cuijk wordt gehouden wordt er een hoop publiek verwacht. De één na laatste Carbootsale van Sfair wordt gehouden op Zondag 23 September aan de Maaskade. 

Data: 30 april, 15 juli, 26 Augustus en 23 september.
Alle info: www.carbootsalecuijk.nl  
Inschrijving start: 30 Maart

BOXMEER
Uniek voor de Carbootsale 2 dagen achter elkaar de grootste markt van Boxmeer.

Op Zaterdag 19- en Zondag 20 Mei wordt samen met Tuincentrum Overvecht deze markt gehouden. Iedereen is welkom en kan behalve de Carbootsale ook genieten van het prachtige tuincentrum wat beide dagen gewoon geopend is. 
Vlak aan de snelweg op een uitzonderlijke locatie aan de toegang van Boxmeer.  Uiteraard wordt er alles aan gedaan wat van  deze Boxmeerse sale mag verwacht. Goed geregeld, een hoop publiek, een gezellig terras en leuke deelnemers die van heinde en verre deze sale weten te vinden.

Data: 19 en 20 Mei
Alle info: www.carbootsaleboxmeer.nl
Inschrijving start: 19 April

Samenvattend:
Wil men als particulier eens een leuke cent bijverdienen op een vrije dag kijk dan op website van Sfair voor alle informatie voor elke Carbootsale. Hier staat eenvoudig uitgelegd hoe een Carbootsale werkt en dat je al vanaf € 10,00 mee kan doen. Zonder gesjouw geld maken van de spulletjes die je niet meer gebruikt, klapstoeltjes en de kids mee en een leuke dag gegarandeerd.

Als bezoeker vindt je tevens alle informatie op de website. Heerlijk snuffelen tussen meest uiteenlopende spullen en mensen kijken vanaf het terras.  

Kom genieten van de verschillende sales; in hartje Beers klein maar extra interessant, in het centrum van Cuijk op Koninginnedag of met de vierdaagse gezelligheid, in Cuijk aan de kade met het prachtige uitzicht en tijdens Cultureel Cuijk of bij de grootste markt in Boxmeer die zelfs 2 dagen achter elkaar is.

Op de website van Sfair vindt je alle data overzichtelijk gepubliceerd en kan men ze printen! www.sfair.nl