Deel dit artikel ‹ Terug

Naast Dennie Christian en Anny Schilder ook George Baker in Mill

Geplaatst op: donderdag 6 maart 2008


De derde editie van het Mills Muziekspektakel zal gehouden worden op zaterdag 11 oktober. Eerder al maakte de organisatie bekend dat orkest Parttime, Frank Ferrari, Dennie Christian en Anny Schilder geboekt waren, maar nu is ook George Baker nog gecontracteerd. Reserveer zaterdag 11 oktober dus nu alvast in uw agenda.

De jaren 70 en 80 herleven tijdens het derde Mills Ondernemers Muziekspektakel wat op zaterdagavond 11 oktober gehouden zal worden. Dit jaar zijn nog meer artiesten geboekt dan vorig jaar om zo een nog gevarieerder programma te kunnen bieden. Met allround trio Parttime, Frank Ferrari (diverse grote hits in de jaren 70), Anny Schilder (BZN), Dennie Christian en George Baker zal dit zeker gaan lukken.

Op de website www.muziekspektakel.nl vindt u een overzicht van ondernemers die deze muziekavond mede mogelijk maken. Dankzij hun medewerking kosten de entreekaartjes in de voorverkoop slechts 10 euro. Officieel start deze voorverkoop bij diverse adressen op 1 september, maar nu al zijn er via de website door verschillende fans van optredende artiesten kaartjes gereserveerd. Later zullen via de rubriek “ondernemers” ook kaartjes te winnen zijn.

Terugkijken op vorige edities en nader kennis maken met de artiesten die op 11 oktober te horen en zien zijn kan op www.muziekspektakel.nl. De echte muziekliefhebber doet er goed aan zaterdagavond 11 oktober vrij te houden in de agenda, want het belooft een super gezellige en muzikale avond te worden in partycentrum Fitland in Mill. Namens alle deelnemende ondernemers, graag tot dan!