Deel dit artikel ‹ Terug

Doekmaroploo speelt: 'Oude Liefde roest (niet)'

Geplaatst op: maandag 12 maart 2012


Op zondag 15 april en zaterdag 21 april kunt u in de Oude Heerlijkheid genieten van het hilarische toneelstuk: "Oude liefde roest (niet)." Aanvang van beide voorstellingen is 20:00 uur.

Het stuk, geschreven door Rob Vriens, is een blijspel vol geheimen, misverstanden, ruzies en romantiek. Met een verrassende ontknoping aan het einde. Het wordt gespeeld door 5 dames en 2 heren en voor het eerst is de regie in handen van Francine van den Boom.

Korte inhoud:
Kaat van Bommel woont met haar zoon Pieter op een boerderij in Biest-Houtakker, een klein boerendorpje. Bij de boerderij hoort een tuinhuisje, wat al lange tijd leeg staat. Kaat heeft besloten om het tuinhuis deze zomer te verhuren aan vakantiegasten. Voor het geld, maar ook voor de gezelligheid.Het stuk begint op de dag dat de eerste gasten arriveren. Toos, Joke en Cindy (oma, dochter en kleindochter) komen voor 3 weken vanuit Alkmaar naar Biest-Houtakker. Joke heeft de hele vakantie tot in de puntjes geregeld, maar ze is de enige die er zin in heeft. Toos en Cindy waren veel liever thuisgebleven. Als Pieter Cindy ziet is hij op slag verliefd op haar. Dan staat onverwachts Hendrik, de vader van Kaat, voor de deur, met zijn koffers. Zijn huisje wordt gerenoveerd en hij komt de komende 3 weken bij zijn dochter logeren. Alles lijkt geregeld, tot ook Petra ineens met haar koffers binnenstormt. Ze is woest! Ze is weggegaan bij haar vriend Willem, omdat hij is vreemdgegaan, en ze komt weer thuis wonen. En dan wordt het wel heel druk op de boerderij. De volgende 3 weken verlopen dan ook heel anders dan iedereen vooraf had kunnen denken. In plaats van een rustige en gezellige vakantie wordt het een hectische periode, met de nodige verwikkelingen.

Wilt u zeker zijn van een avondje lekker lachen, reserveer dan snel kaartjes.
In de voorverkoop € 7,00 , aan de kassa is de prijs € 7,50.
Zie www.doekmaroploo.nl