Deel dit artikel ‹ Terug

Wat is de Boertoer Boxmeer?

Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2012In de gemeente Boxmeer is een groot aantal agrarische ondernemers actief. De één in de veehouderij, de ander in de akkerbouw en sommige zelfs in de zorgsector. Eén ding hebben zij gemeen: zij delen de passie voor natuur en hun bedrijf en willen dit graag met u delen.

Fiets door de 11 kernen van de gemeente Boxmeer en lees op de informatiepanelen meer achtergrondinformatie over deze agrarische bedrijven. Bij een aantal van hen zal de deur voor u openstaan om u persoonlijk te ontvangen. Uiteraard leent niet elk bedrijf zich hiervoor, maar de gratis folder Boertoer geeft u duidelijke informatie over de mogelijkheden per bedrijf.

Wij hebben de meest uiteenlopende bedrijven voor u geselecteerd: een melkveehouderij waar men met een robot werkt, een zorgboerderij, een ezelgasterij waar u in een wijnvat kunt slapen, boom- en fruitkwekers en zelfs een loonbedrijf dat de agrarische bedrijven ondersteunt bij o.a. zaaien en oogsten. U bepaalt wat uw interesse wekt en dat bepaalt ook weer uw fietsroute.

Dus fiets en leer over de boerenbedrijven anno 2012!

Interesse in de folder Boertoer? Deze is verkrijgbaar via VVV Boxmeer. Meerdere exemplaren (voor verspreiding) kunt u aanvragen via info@toerismereactieboxmeer.nl. Bent u agrarisch ondernemer en heeft u interesse in een informatiepaneel over uw bedrijf, dan kunt u ook een mailtje sturen naar info@toerismerecreatieboxmeer.nl.