Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie Robert Keller in de Woonkamergalerie!

Geplaatst op: woensdag 7 maart 2012


Van 11 maart 2012 tot 10 juni 2012 zal de kunstenaar Robert Keller uit Hilversum gaan deelnemen aan onze groepsexpositie in de Woonkamergalerie. Hieronder een stukje biografie van deze kunstenaar!

Ik ben Robert Keller, kunstschilder te Hilversum. Mijn werk omvat enerzijds realistisch - impressionistische en anderzijds abstracte schilderijen, al dan niet in opdracht gemaakt. Ik werk voornamelijk in acryl op linnen, ook op groot formaat. Een van mijn specialisaties is het schilderen van portretten.

In de jaren '80 en '90 heb ik een carrière gehad als popzanger. Met mijn tweelingbroer Hans ben ik, met de groepen CHIPS en NUMERO UNO, veel op tournee geweest in binnen- en buitenland. Tussen de optredens door volgde ik artclasses op een avondacademie en bij bevriende kunstenaars. Daarnaast heb ik een grafische vakopleiding in Utrecht gevolgd en werkte ik jarenlang als illustrator op reclamebureaus

Wij heten u allen van harte welkom om deze unieke expositie te komen bezichtigen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer info Kunsthandel Gennep 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl of breng onze website www.kunsthandel-gennep.nl een bezoekje!