Deel dit artikel ‹ Terug

Kaartverkoop Show the Music gestart

Geplaatst op: donderdag 1 maart 2012


Zondag 22 april 14.00 uur en 19.30 uur SCC Myllesweerd Mill

Dit jaar bestaat muziekvereniging Sint Willibrord uit Mill 75 jaar. Daarom staan er diverse speciale activiteiten op het programma. Een van deze speciale activiteiten is Show the Music op zondag 22 april. Die dag is er zowel een middag- (14.00 uur) als avondvoorstelling (19.30 uur) en het beloven net als bij Show the Music in 2007 super spectaculaire en swingende shows te worden. Dit alles zal gebeuren in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill.

Leden van de jubilerende muziekvereniging Sint Willibrord en slagwerkgroep Dynamic zijn al enige tijd in volle voorbereiding voor Show the Music. Onlangs zijn de repetities samen met het Mills combo begonnen en vanaf volgende week zal er ook regelmatig gerepeteerd worden met zang. Hiervoor tekenen Eefje van Moorsel – Polman uit Mill en Roel Verheggen uit Boxmeer. Show the Music is een muzikale reis door de tijd en belooft een muzikale verrassing te worden voor iedere muziekliefhebber.

Kaarten voor Show the Music zijn a 10,00 euro (er zijn zowel zit- als staanplaatsen) verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. Ook kunt u deze online bestellen via www.harmoniemill.nl en info@harmoniemill.nl. Show the Music is mede mogelijk gemaakt door Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.