Deel dit artikel ‹ Terug

Paasfestival in Mill

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2008


DRIE DAGEN MUZIEK TIJDENS PAASFESTIVAL IN HET LAGERHUIS

Grandcafé het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill heeft voor de komende paasdagen weer een gevarieerd programma in elkaar weten te zetten. Onder de naam “Paasfestival 2008” komt iedere muziekstijl wel zo’n beetje aanbod. Van trance tot U2 en Status Quo tot allround feestmuziek hoort en ziet u tijdens dit paasweekend.

Het begint in het Lagerhuis op vrijdagavond 21 maart allemaal vanaf 21.00 uur met een trance Night met DJ Jochen Miller. Deze in de scène wereldberoemde DJ )uit Mill) staat zo’n beetje op alle grote festivals en nu dus ook in het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Maar ook draait die avond o.a. DJ Carmen Glenn.
Op zaterdag 22 maart gaat het vanaf 21.00 uur door met een tribute to Status Quo door Quotation en ook hoort en ziet u die avond de onnavolgbare Heren van Lichten Timmer uit Langenboom. Daarnaast is Random deze avond live te horen en zien en dat in een nieuwe bezetting waarmee ze een nog beter en breder repertoire brengen.
Een tribute to U2 door Rooy2U en Opjection Overruled met een tribute to Anouk staat op zondag 23 maart (eerste paasdag) vanaf 17.30 uur op het programma. Maar ook zijn er optredens van o.a. de allround coverband Band Op Bezoek en F-Act. Deze laatste is een pop/rock coverband uit de kop van noord Limburg.

Kortom, zin om tussen het eieren zoeken en eten door naar prima muziek te luisteren? Kom dan naar het Paasfestival 2008 in Grandcafé zaal het Lagerhuis in Mill. Kijk voor meer informatie op www.lagerhuismill.nl.
advertentie