Deel dit artikel ‹ Terug

Veel variatie op consumentenbeurs Show en Business 2012 in Mill

Geplaatst op: donderdag 23 februari 2012


Op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 april 2012 staat de consumentenbeurs Show en Business weer op het programma. Deze zal net als in april 2010 gehouden worden in party- en evenementencentrum Fitland in Mill. Show en Business is een combinatie van een beurs in de grote evenementenhal en ook veel muziek, show en dans op het podium. Met uitzondering van de Duits – Nederlandse schlageravond op zaterdag is Show en Business uiteraard alle dagen voor publiek gratis toegankelijk.

Ruim 60 commerciële bedrijven hebben voor Show en Business 2012 al een stand gereserveerd. Maar in de evenementenhal en op de eerste verdieping van deze hal is ook nog ruimte voor non-profit organisaties, stichtingen, clubs, verenigingen en instellingen. Er is voor hen een beperkt aantal gratis plaatsen in de vorm van marktkramen beschikbaar. Op deze manier kunnen zij op een voordelige en laagdrempelige wijze nieuwe leden of sponsoren werven en hun organisatie onder de aandacht brengen.

Wilt u meer informatie over Show en Business 2012? Kijk dan op www.showenbusiness.nl of www.bedrijvenmarktmill.nl. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met MossTime Media- en Entertainmentservice in Mill die deze beurs organiseert. Dat kan via tel. 0485-325634.