Deel dit artikel ‹ Terug

Springende Indische antilopen winnende foto fotowedstrijd Zoo Parc Overloon

Geplaatst op: donderdag 23 februari 2012


Dat er in Zoo Parc Overloon ontzettend veel te beleven is om een mooie foto van te maken, bleek uit de vele inzenden die het park ontving voor de fotowedstrijd. Vele prachtige, aandoenlijke en grappige foto’s werden ingezonden. Zo werd onder andere de geboorte van een kameeltje, een jongetje dat oog in oog staat met een reuzenkangoeroe en een zeehond die geniet van het lentezonnetje op de gevoelige plaat vastgelegd. Het was dan ook een lastige keuze om de winnende foto te kiezen uit de vele inzendingen. De foto die uiteindelijk met de titel aan de haal gaat, is die van Mark van Els, waarop twee springende Indische antilopen te zien zijn. Hiermee heeft hij een jaarabonnement voor 2012 van Zoo Parc Overloon gewonnen.

Op de winnende foto zijn een Indische antilope bok en hinde in volle sprong op de Maidan te zien. Het is bijzonder tafereel de Indische antilopen te zien springen. De uiterst goede timing, de perfecte scherpte en de prachtige kleuren op de foto hebben ervoor gezorgd dat deze foto gekozen is als winnaar van de fotowedstrijd.

In 2011 hadden alle bezoekers van Zoo Parc Overloon de mogelijkheid om hun vertederende, grappige of meest unieke foto van hun bezoek in te zenden voor de fotowedstrijd. Hiermee maakten zij kans op een jaarabonnement van het dierenpark. Een selectie van de inzendingen is op de website van Zoo Parc Overloon geplaatst.

Met het jaarabonnement dat de heer Van Els heeft gewonnen, mag hij een jaar lang gratis Zoo Parc Overloon bezoeken. De natuurlijke inrichting van het park en het vrijwel afwezig zijn van de barrières tussen mensen dier, bieden bezoekers van het dierenpark uitstekende mogelijkheden om de dieren van dichtbij te fotograferen.

Openingstijden: oktober t/m april 10:00 – 17:00 uur, mei t/m september 09:30 – 18:00 uur.
Entreeprijzen: volwassenen € 17,00, 65 + € 15,00 en kinderen 3 t/m 11 jaar € 14,50
Zoo parc Overloon, Stevensbeekseweg 19-21, 5825 JB Overloon tel: 0478 64 00 46
www.overloonzoo.nl