Deel dit artikel ‹ Terug

Win € 30.000,- voor je eigen ommetje!

Geplaatst op: donderdag 19 oktober 2006


Landschapsbeheer Nederland schrijft een prijsvraag uit voor het bedenken van ‘ommetjes’. Ommetjes zijn kleine wandelingen van ongeveer een uur, met een afstand van zo’n drie tot zeven kilometer.

In totaal € 140.000,- aan prijzengeld! De landelijke hoofdprijs bestaat uit € 30.000,- voor het realiseren van het winnende ommetje samen met Landschapsbeheer. Daarnaast worden nog 11 provinciale prijzen uitgekeerd van € 10.000,-. Iedereen met een goed idee voor een ommetje kan meedoen aan de prijsvraag. De wedstrijd is vooral interessant voor historische verenigingen, dorpsbelangen, agrarische natuurverenigingen of wandelverenigingen. Uitgewerkte ommetjesideeën kunnen tot 1 maart 2007 bij Landschapsbeheer ingediend worden. De prijswinnaars worden op 5 april 2007 bekendgemaakt.

Ook u kunt meedoen! Iedereen met een goed idee voor een ommetje kan meedoen; particulier of bedrijf, individu of groep. De prijsvraag is bijzonder interessant voor historische verenigingen, Dorpsbelangen, agrarische natuurverenigingen en wandelverenigingen.

Bestel nu de deelnamebrochure voor de prijsvraag via post@landschapsbeheer.nl of kijk op www.landschapsbeheer.nl
advertentie