Deel dit artikel ‹ Terug

Shows en feest voor groot en klein in het lagerhuis Mill

Geplaatst op: maandag 13 februari 2012


Na de show en buutavond op donderdagavond 16 februari is het Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill helemaal klaar voor carnaval 2012. Zoals gebruikelijk biedt het Lagerhuis van zaterdag tot en met dinsdagavond een programma voor groot en klein. Dit alles is gratis toegankelijk en tijdens de kindershows op maandag en dinsdag is er gratis ranja en chips.

Het begint in het Lagerhuis zaterdagavond om 21.11 uur met de Oh oh Millshow. Deze Millse variant op Oh oh Cherso en Oh oh Tirol kent natuurlijk ook de Millse Barbie, Jokertje, Matsoe Matsoe, Kabouter en Sterretje. Maar ook komt The voice of Mill voorbij. Bij dit alles staat feest centraal. Dat zal ook op zondag zo zijn. Dan zal na de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht coverband van Gogh het feest compleet maken.

Carnavalsmaandag is het Lagerhuis vanaf 15.00 uur ook dweilhalte. Aan het dweilen kan iedereen gratis deelnemen en ook zal de dweilbus weer door ’t Germelaand rijden. DJ Stephan zal tot 17.30 uur de muziek verzorgen en dan neemt Knarf en Ko het over met een kindershow. Hierbij zullen ook de StraethofGerme (winnaars Mekkeravond) aanwezig zijn. Vanaf 20.11 uur is er de fameuze Millse artiestenavond met tal van Millse artiesten.

De laatste carnavalsdag gaat het Lagerhuis nog eens flink los. Dat om 17.30 uur met de Grote Meneer Pomshow. Naast de StraethofGerme zullen hierbij ook prins Rudolf en prinses Cindy aanwezig zijn en zijn zij niet alleen om aan te vragen, maar ook om aan te raken! Onder het motto “Het leven is een feest” zal DJ Resound carnaval 2012 bij het Lagerhuis op dinsdagavond afsluiten.

Namens Hanneke, Stephan en Patrick Weren en alle medewerkers wensen we u een te gek carnaval 2012! Kijk voor meer informatie op www.lagerhuismill.nl.