Deel dit artikel ‹ Terug

Fahari for Future de Vierdaagse in GRAVE

Geplaatst op: donderdag 9 februari 2012


Graafse clubs en inwoners werken tijdens de Vierdaagse samen om gelden in te zamelen voor de veertig weeskinderen van de Fahari Foundation in Mtwapa Kenia.

Nino Nas (12) uit Grave gaat als sponsorloper de 40 km lopen voor Fahari onder de slogan Fahari for Future. Nino liep vorig jaar als jongste deelnemer op die afstand zijn eerste Vierdaagsekruis binnen. Hij wandelt met zijn buurman (70). Onderweg mag hij gebruik maken van de verzorging van de brandweer Rotterdam die al vele jaren tijdens de Walk of the World in Grave verblijft. Op www.vierdaagsesponsorloop.nl is de motivatie van Nino te lezen. Ook Fahari-sponsorloper Mari Wezendonk (51) uit Zevenaar is daar te vinden.

Voor wie niet de tijd of de conditie heeft om de Vierdaagse te lopen is er in dezelfde periode (16,17,18 en 19 juli) de Walk of the Dogs in Grave. In deze laagdrempelige avondvierdaagse gaan mensen voor Fahari met hun hond op pad. Baas/bazin en hond kunnen op diverse manieren gesponsord worden: door een avondje mee te lopen of door als webwandelaar het team te steunen. De honden krijgen na afloop een medaille. Er zijn prijzen voor het team dat de meeste sponsors aan zich weet te binden.

Wandelclub DEW ontwerpt voor deze Walk of the Dogs nieuwe 6 km-routes. Start en finish zijn bij de vierdaagsecamping van Hockeyclub Grave. Inschrijven is mogelijk vanaf 5 april. Meer informatie binnenkort via www.faharifoundation.com en de FaceBookpagina’s van Fahari en VierdaagseHCGrave.

Gaat U ook de Vierdaagse lopen en zou U Fahari ook willen steunen, geeft U zich dan op bij faharifoundation@hotmail.com of belt U even met 06-13835187/06-21543260.