Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste artiesten voor Mills Ondernemers Muziekspektakel 2008 geboekt

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2008


Op zaterdag 11 oktober staat er opnieuw een Mills Ondernemers Muziekspektakel op het programma. Dit keer staan de jaren 70 en 80 centraal en hoort en ziet u live Frank Ferrari (hits o.a. Sweet love en Monza), Anny Schilder (BZN) en Dennie Christian. De muzikale omlijsting zal die avond verzorgd worden door orkest Parttime.

Het Mills Ondernemers Muziekspektakel is een initiatief van de OndernemersVereniging Mill en werd ook in 2006 en 2007 georganiseerd. Door de enthousiaste medewerking van ondernemers uit Mill en Millse ondernemers met vestigingen buiten Mill, wordt er een programma gepresenteerd voor een breed publiek. Tevens is de doelstelling van deze avond de entree(10 euro) zo laag mogelijk te houden.

Zo had in 2006 het Mills Ondernemers Muziekspektakel het thema jaren 50 en waren er optredens van de Eightball Boppers, Elvis from Mill, Armand en Peter Koelewijn. In 2007 stonden de jaren 70 op het programma en op het podium orkest Kendons, Stanny Goossens, Bonnie St. Claire, Toni Willé en Albert West. Door de vele positieve reacties van zowel ondernemers als bezoekers kon ook een derde editie niet uitblijven.
Vandaar dat de organisatie van het Mills Ondernemers Muziekspektakel alweer begonnen is met de voorbereidingen en de artiesten geboekt zijn. Op verzoek blijft het Muziekspektakel dit jaar hangen in de jaren zeventig met een uitloop naar de jaren tachtig. Hiervoor zullen dus orkest Parttime, Frank Ferrari, Anny Schilder en Dennie Christian op zaterdagavond 11 oktober naar partycentrum Fitland in Mill komen.

Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg dat u er ook bij bent op zaterdagavond 11 oktober. Terugkijken op de vorige edities en alvast in de sfeer komen voor het volgende Mills Ondernemers Muziekspektakel kan op de website www.muziekspektakel.nl.
advertentie