Deel dit artikel ‹ Terug

C3 presenteert de nieuwe voorstelling "Wil je in ons groepje?"

Geplaatst op: donderdag 26 januari 2012


Wie beweert dat vrouwen geen humor hebben, heeft gelijk. Maar zij komen bedrogen uit bij de nieuwe voorstelling 'Wil je in ons groepje?' van C3.
 
In eerdere formaties werden Mike Boddé en Onno Innemee omringd door de drukke jonge hond Klaas van der Eerden en de wereldvreemde intellectueel Kees Torn. Nu is het hoog tijd voor wat vrouwelijke energie. Daarom hebben Mike en Onno een bijzondere gast uitgenodigd: actrice Jelka van Houten.
Geen vrouw uit de cabarethoek, maar voor zover Onno en Mike hebben gemerkt is ze onweerstaanbaar grappig, gevoelig en tegendraads... na drie flessen wijn.
 
Waarom een vrouw? Niet omdat de heren op zoek zijn naar iets jongers dan zij thuis chagrijnig op de bank hebben zitten, maar omdat zij net als u wel eens wat anders willen. Daarbij biedt een dame stevig tegenwicht aan het overtollige testosteron van de heren en dat is mooi meegenomen.
 
De voorstelling 'Wil je in ons groepje?' gaat over echte liefde, over wat ons verbindt, over het misselijkmakende gevoel als je die ander in de ogen kijkt. Een muzikaal, fysiek, theatraal avondje uit om je bij dood te lachen en je te laten raken tot in je ziel.  Nú al de verrassing van het nieuwe theaterseizoen.

Schouwburg Cuijk
Wo 8 februari, 20.15 uur (try-out)
www.bunkertheaterzaken.nl