Deel dit artikel ‹ Terug

Open Dag ROC de Leijgraaf op vrijdag 3 februari

Geplaatst op: donderdag 26 januari 2012


ROC de Leijgraaf houdt op vrijdag 3 februari de jaarlijkse Open Dag, van 14.00 tot 20.00 uur. De Open Dag is speciaal bedoeld voor vmbo-leerlingen en hun ouders.

Dit jaar is het nieuwe motto ‘De Leijgraaf kiest voor jou!’ de leidraad voor de Open Dag. Tien locaties openen op 3 februari de deuren voor bezoek. Docenten, studenten en alle medewerkers zijn er klaar voor.

De volgende locaties van ROC de Leijgraaf doen mee aan de Open Dag:
Cuijk: Jan van Cuijkstraat 52, Jan van Cuijkstraat 64, Het Riet 7
Oss: Euterpelaan 100, Schelversakkers 1, Sweelinckstraat 7
Veghel: Muntelaar 10, Amert 120
Boxmeer: Kleine Broekstraat 10
Uden: Udenseweg 2

Vanuit De Muntelaar in Veghel rijdt op vaste tijden een pendelbusje heen en weer naar de locatie Amert 120 waar het praktijkleercentrum van Techniek & Procestechniek is gevestigd.

De Leijgraaf kiest voor jou
In de Open Dag Krant, die vorige week bij ruim 220.000 huishoudens in de bus viel, werd aangegeven hoe De Leijgraaf zich op 3 februari presenteert. En vooral ook wat we op die dag hopen uit te stralen. Dat De Leijgraaf een school is die letterlijk en figuurlijk dichtbij is, vertrouwd en persoonlijk, en waar we aandacht hebben voor iedereen.

Studenten gekleed in opvallende Leijgraaf t-shirts heten de bezoekers welkom en fungeren als wandelende vraagbaken op de Open Dag. Ook docenten en medewerkers met een Ik kies voor jou-button zijn aanspreekbaar voor vragen en informatie.
Op de Muntelaar in Veghel en Euterpelaan in Oss zijn grote infobalies. Ook staan op deze locaties een muziekpodium en een horecaterras. In het netwerkcafé kun je leren netwerken en op een videowand zijn voorbeelden te zien van de samenwerking tussen De Leijgraaf en het bedrijfsleven. In de gebouwen op alle tien locaties staan docenten, medewerkers en (ex-)studenten klaar om uitleg te geven over de diverse opleidingen van ROC de Leijgraaf.