Deel dit artikel ‹ Terug

33e regionale zitting voor en door verstandelijk gehandicapten

Geplaatst op: maandag 23 januari 2012


Vrijdag 10 februari 2012

Stichting Carnaval Mill organiseert op vrijdag 10 februari aanstaande de jaarlijkse pronkzitting voor en door verstandelijk gehandicapten. Niet alleen gehandicapten uit Mill maar uit de hele regio zijn hier welkom als publiek en ook als deelnemer. Iedereen met een leuke dans, buut, lied of andere leuke act kan zich hiervoor tevoren aanmelden bij de organisatie.

Ieder jaar is er in Mill een pronkzitting speciaal voor iedereen met een verstandelijke beperking. Dit seizoen is dat voor de 33e keer. Op deze avond die in de Concertzaal aan de Stationsstraat 21 gehouden wordt staat feest centraal. Amusementsorkest Kendons verzorgt er ieder jaar opnieuw de muzikale omlijsting waardoor er vaak al meteen aan het begin van de avond polonaises door de zaal hossen. Ook is er vanuit de doelgroep iedere zitting opnieuw een eigen prins en prinses die samen met het regerende prinsenpaar en jeugdheersers van ’t Millse Gèrmelaand de tent van 19.30 uur tot 23.00 uur op zijn kop zetten.
Maar ook zijn er tijdens deze regionale pronkzittingen een flink aantal optredens te horen en zien. Zowel acts van de Millse pronkzittingen als optredens uit de doelgroep zelf vormen tijdens deze avond een gevarieerd programma. Voor de zitting van vrijdagavond 10 februari aanstaande is er nog ruimte in het programma. Of het nu gaat om een leuke dans, sketch, lied, playbackact of wat dan ook, alles kan en mag op deze avond.

Deelnemen? Laat dit dan ZSM weten, want vol is vol. Neem hiervoor contact op met José van Oijen via tel. 0485-455354 of John Schraven via tel. 0485-454435. Mailen kan naar het speciale adres regiozitting@germelaand.nl. Zie ook www.germelaand.nl