Deel dit artikel ‹ Terug

Spelshow rond Ties en Anna 2012 in Mill

Geplaatst op: maandag 9 januari 2012


Zaterdag 14 januari 20.00 uur cafe zalen Royal Mill

Voor het eerst is er in Mill (Germelaand) een spelshow opgezet rond het boerenbruidspaar Ties en Anna 2012. De laatste jaren was er al een dergelijk programma, maar daarbij was tevoren bij het boerenpaar en organisatie al bekend wie Ties en Anna zouden worden. Dit keer is dit niet het geval. Op zaterdagavond 14 januari strijden 3 paren vanaf 20.00 uur in cafe zalen Royal om de eer en de titel, Ties en Anna 2012. Toegang gratis.

Bart en Mayke Selten, Geert en Christel Weren en Stan en Ilona Peters. Één van deze drie stellen zijn Ties en Anna 2012 en zullen op carnavalsmaandag (20 februari) in de onecht verbonden worden. Maar welk stel dat zal zijn wordt op zaterdagavond 14 januari bepaald tijdens een gezellige en humoristische spelavond. Maar naast dit spel is er uiteraard ook volop ruimte voor muziek en feest. De avond, waar iedereen van harte welkom is om hun favoriete boerenpaar aan te moedigen, zal gepresenteerd worden door Johnny de Man.

De organisatie van deze avond en de boerenbruiloft op carnavalsmaandag is in handen van een speciale boerencommissie binnen Stichting Carnaval Mill. Zie voor meer informatie en alle andere carnavalsactiviteiten in Mill www.germelaand.nl.