Deel dit artikel ‹ Terug

Veranderingen 11 plussers zitting Mill groot succes

Geplaatst op: woensdag 4 januari 2012


11 Plussers zitting vrijdag 27 januari 19.00 uur

Vorig carnavalsseizoen verhuisde de Millse Seniorenzitting van de zaterdagmiddag naar de vrijdagavond. Ook kreeg deze zitting voor medioren en senioren uit ’t Germelaand een andere naam. Deze vernieuwde “11 plussers zitting” bleek een schot in de roos, wat het was er druk, gezellig en voor de organisatie veel complimenten. Daarom staat deze “11 plussers zitting” opnieuw op de kalender van Stichting Carnaval Mill en wel op vrijdagavond 27 januari van 19.00 uur tot 22.30 uur en dat voor het laatst in de Concertzaal.

Op de “11 plussers zitting” hoort en ziet u op vrijdagavond 27 januari een speciaal samengesteld programma. Op deze avond zijn er enkele optredens die ook op de pronkzittingen te zien zijn, maar ook een aantal speciale acts, die alleen voor de “11 plussers zitting” bedoelt zijn. De entree is 6 euro en kaartjes zijn die avond aan de kassa verkrijgbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met José van Oijen via tel. 0485-455354. Meer informatie over carnaval vierend Mill is ook te vinden op www.germelaand.nl.