Deel dit artikel ‹ Terug

Veel belangstelling voor spinningmarathon Alpe D'huzes in Mill

Geplaatst op: vrijdag 30 december 2011


Op donderdag 19 januari aanstaande wordt in sport-, party- en evenementencentrum Fitland in Mill voor de 4de keer een spinningmarathon georganiseerd. De opbrengst van deze marathon gaat zoals de voorgaande keren naar Alpe d’HuZes. Ondertussen zijn er al ruim 100 inschrijvingen voor dit sportieve evenement. Ook deelnemen? Schrijf u dan nu in. Dat kan bij de receptie van Fitland in Mill of per mail op spinningmarathonmill@gmail.com.

Met 200 spinningbikes wordt donderdagavond 19 januari de grote evenementenhal van Fitland omgetoverd tot een wielerhal, waar de deelnemers zich gedurende 4 uur in het zweet kunnen werken voor het goede doel, om mee te helpen in de strijd tegen kanker. Het motto hierbij is: ‘Opgeven is geen optie’! De opbrengst van deze marathon gaat ook deze keer weer naar Alpe d’HuZes. Een actie waarbij fietsers zich geheel belangeloos inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Als tegenprestatie voor de sponsoring fietsen ze in juni 6x op één dag de Alpe d’Huez op. Alpe d’HuZes is de enige organisatie waarbij elke euro naar het goede doel gaat dankzij het strikte anti-strijkstok beleid van de stichting.

Het evenement start donderdag 19 januari om 18.30 uur en duurt tot 22.30 uur. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 16 januari 2012. Na inschrijving ontvangen de deelnemers een sponsorkaart. De uitdaging hierbij is natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen bij de buren, familie, jouw bedrijf of wie je maar kunt bedenken. Leden van Fitland verplichten zich door de inschrijving zorg te dragen voor een minimum sponsorbedrag van 20 euro. Voor niet leden is dit 30 euro. Op 19 januari 2012 lever je je sponsorkaart in en ontvang je het startbewijs, waarna je in een prachtige ambiance samen met heel veel anderen helemaal uit je dak kunt gaan.

Opgeven kan via spinningmarathonmill@gmail.com of via de receptie van Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel: (0485) 45 50 00; Ook voor vragen kun je bovenstaand e-mail adres gebruiken. Meer informatie en een impressie va n vorig jaar vind je op: www.fitland.nl/spinningmarathon.