Deel dit artikel ‹ Terug

Kies voor leven op show en business beurs

Geplaatst op: donderdag 29 december 2011


Regio - Stichting Kies voor Leven, die onlangs is uitgeroepen tot “Het derde Goede Doel van Nederland in de categorie Gezondheidszorg”, is ook in 2012 van vrijdag 27 tot en met zondag 29 april met een informatiestand aanwezig op de bedrijvenbeurs in Fitland Mill. Graag grijpt zij deze gelegenheid aan om haar ideële doelstelling over het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED) in de eigen streek verder uit te dragen. Op de informatiestand kunt u terecht voor ruime informatie over het toepassen van dit levensreddende toestel.

Van vrijdag 27 t/m zondag 29 april 2012 vindt u in en rond evenementencentrum Fitland in Mill drie dagen lang de meest uiteenlopende bedrijven en verenigingen tijdens de bedrijvenmarkt Show en Business. Van bloemsierkunst tot witgoed, van kleding tot natuursteen en van grasmaaiers, tuinhuizen en tuinontwerp tot financiële dienstverlening, gezondheid en welzijn.

De AED is een apparaat dat levensbedreigende ritmestoornissen kan herstellen. Mensen met een acute circulatiestilstand blijken in de meeste gevallen kamerfibrilleren te hebben. Een levensbedreigende ritmestoornis die, indien onbehandelt, onherroepelijk tot de dood leidt. Behandeling binnen enkele minuten met behulp van een AED kan het hartritme herstellen en een aanzienlijke verbetering van de overlevingskansen geven.

Mocht u meer willen weten over de ideële missie van Stichting Kies voor Leven bel dan Toon Hermsen op telefoonnummer 0485-451847 of kijk even op: http://www.kiesvoorleven.nl .