Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwjaarsconcert Delamice bij Cafe Royal te Mill (08-01-2012)

Geplaatst op: donderdag 29 december 2011


Zondag 8 januari 2012 18.00 uur

Ook in 2012 is er weer regelmatig live muziek te horen bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat begint zondag 8 januari al meteen met een spetterend nieuwjaarsconcert. Dan staat namelijk Delamice er op het podium. Een optreden van deze band staat garrant voor een goed muzikaal begin van het nieuwe jaar. Toegang is gratis en het optreden begint om 18.00 uur.

Delamice bestaat uit die brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral … mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.

Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in en rond café Royal op www.caferoyalmill.nl.