Deel dit artikel ‹ Terug

Ook in 2012 ballonvaarten en meer in Mills Landschapspark

Geplaatst op: donderdag 22 december 2011


Stichting Activiteiten Mill (SAM) begon in 2011 met het project Beleef het in Mill. Een project waarmee men het Millse Landschapspark eens extra wilde promoten. Volgens SAM zijn er namelijk te weinig activiteiten in dit prachtige, ruime en centraal gelegen park. Er waren in 2011 al diverse extra activiteiten, maar voor SAM toch nog te weinig. Daarom gaat het project Beleef het in Mill ook in 2012 nog een jaartje door.

In 2011 organiseerde Stichting Activiteiten Mill in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat Beerseweg o.a. een openluchtbioscoop, de muziekmiddag Live@Landschapspark en trailshows. Maar een doorlopende activiteit waren opstijgende ballonnen. Dat laatste zal ook in 2012 in ieder geval zo zijn. Ook Live@Landschapspark (zondag 24 juni 2012) staat net als een grote gezamenlijke picknick alweer op het programma. Maar SAM wil nog veel meer organiseren. Hebt u een leuke activiteit in gedachte die perfect zou kunnen in het Landschapspark? Mail deze naar info@uitinmill.nl.

Kijk voor meer informatie over dit project en het reserveren van bijvoorbeeld een ballonvaart op www.beleefhetinmill.nl. SAM wenst u een fantastisch actief 2012!