Deel dit artikel ‹ Terug

Countdown Reünion bij Riche

Geplaatst op: dinsdag 18 december 2007


Vorig jaar bestond het oude gemeentehuis nog en werden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals de kunstexpeditie, de ijsbaan, het Boxgala, en de nieuwjaarsreceptie. Het was een groots evenement voor Boxmeer.
Waarom zouden deze activiteiten niet voortgezet kunnen worden. Want bij Hotel Riche is er weer een mooie Grote Zaal, die zich perfect leent voor deze activiteiten.

De evenementen die georganiseerd worden zijn op donderdag 27 december het Box-gala. Deze aloude Boxmeerse politieke komische avond zal door iedereen worden gewaardeerd op zijn terechte grappen.

Op 28 december organiseert de crew van “Feestje aan de Gracht” een mega dance avond. Licht en geluid is wel toevertrouwd aan deze heren. Daarnaast staat er bekende DJ’s als Joris Voorn, Timbalism, Sandrien en Alexander Kowalski.

Als afsluiter van het jaar zal de “Hello Goodbye band” op 29 december optreden. Deze band is alleen al bekend om de muzikanten. Verschillende namen zijn Rieanny Janssen, Eric de Vries, Jan Hendriks (Doe Maar), Mike Roelofs, Dominique Maassen en Bart-Jan Baartmans. Zij zullen zorgen voor een wervelend optreden. Het voorprogramma zal worden verzorgd door de talentvolle Boxmeerse band “Counter Clockwise” .

U ziet dat er veel verborgen Boxmeers talent is en die zien wij allemaal graag aan het werk.
Kaartjes voor deze evenementen kunt u kopen bij Hotel Riche, Brasserie de Bock of bij Boekhandel van Dinter. Kaartjes voor het dance event zijn te koop bij de Shell in Boxmeer.
advertentie