Deel dit artikel ‹ Terug

Veel kerstsfeer in laatste Mosstime bij L.O.M. radio

Geplaatst op: maandag 19 december 2011


Op 1e kerstdag kunt u bij L.O.M. radio tussen 12.00 uur en 14.00 uur voor de laatste keer luisteren naar Mosstime. In deze uitzending kunt u zoals gebruikelijk via het letterspel leuke prijzen winnen en ook is er het weekboeket en het weerbericht met Bianca Verstegen. Dit keer geen interviews met studiogasten, maar wel veel telefonische reacties van luisteraars die via Mosstime hun kerst- en nieuwjaarswensen over willen brengen. Wilt u dat ook? Mail dan het telefoonnummer waarop u op 1e kerstdag te bereiken bent naar info@mosstime.nl of stuur een briefje naar Mosstime Parallelweg 1 5451 GW in Mill.

De 10 letters voor het letterspel van 1e kerstdag zijn: f t e e s r s r e k. De oplossing kunt u zondag tussen 12.00 uur en 13.40 uur doorgeven via tel. 0485-455091. Voor de winnaar is er een taartbon van bakkerij Boeyen, een cadeaubon van schoonheidssalon Anke vd Heuvel, een cadeaubon van Strandpaviljoen de Kuilen, een vuurwerkpakket van de Boerenbond en 2 kaartjes voor Cabarestafette op 7 januari in de schouwburg in Cuijk. Voor de bonuswinnaar is er een cadeaubon van supermarkt Jan Linders in Mill.

L.O.M. radio is te ontvangen via FM 107.3 in de vrije ether, FM 87.5 op de kabel en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl.