Deel dit artikel ‹ Terug

Mills stel komende zaterdag in RTL4 trouwshow

Geplaatst op: dinsdag 13 december 2011


Sinds enkele weken strijden iedere zaterdagavond twee liefdeskoppels tegen elkaar in het nieuwe RTL 4-programma ’Let’s Get Married’, waarin romantiek hoogtij viert en emoties hoog oplopen. In de zinderende spelshow zetten de koppels alles op alles om (huwelijks)prijzen en een droomhuwelijk in de studio in de wacht te slepen. Komende zaterdag 17 december 20.00 uur zijn Olga Smits en Marinus Verweijen uit Mill in deze show te zien.

Twee gigantische bruidstaarten van bijna vijf meter hoog vormen het spectaculaire decor in de studio. De taarten bestaan elk uit drie lagen, met daarop de tien beste vrienden en familieleden van de spelende paren. Gedurende de show worden in elke ronde verschillende opdrachten uitgevoerd, waarbij de koppels de deelname van een familielid of vriend op het spel zetten. Die verdwijnt namelijk bij een verloren opdracht letterlijk en rigoureus in het diepe en zakt door de taart…

Het stel dat na de spannende finaleronde vol hilarische eliminaties nog op de taart staat, wint de show. Na een adembenemend entree van de bruid zeggen zij: ‘Ja’ ten overstaan van presentator en buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand: Winston Gerschtanowitz.

Er worden spectaculaire spellen gespeeld. Zo moet de aanstaande bruidegom in ‘Gang van de Schans’ gigantische champagneflessen en glazen zien te ontwijken in een nauwelijks bestuurbare bruidsauto en in ‘Het Blooperspel’ wordt het geheugen getest van de kandidaten. Wat voor kleur had de trouwjurk in de video die werd getoond? En hoeveel bruidsmeisjes heb je gezien?

Naast fysieke spellen, worden ook opdrachten uitgevoerd waarbij de emoties vaak hoog oplopen. Hierin speelt de gunfactor een hoofdrol. In de studio zitten vijftig onafhankelijke juryleden, die na elke opdracht een gunpunt zullen toekennen. Zij bepalen wie het meest romantische huwelijksaanzoek deed, of welk paar met de huwelijksbelofte echt de gevoelige snaar wist te raken. Hoe ver gaan de koppels om het publiek op hun hand te krijgen?

Het winnende stel wordt door Winston tot man en vrouw verklaard in een prachtig trouwdecor ten overstaande van al hun vrienden en familieleden.
advertentie