Deel dit artikel ‹ Terug

75 jaar muziekvereniging Sint Willibrord

Geplaatst op: donderdag 8 december 2011


Show the Music zondag 22 april 2012

In 2012 bestaat muziekvereniging Sint Willibrord uit Mill 75 jaar. Daarom staan er diverse speciale activiteiten op het programma. Een van deze speciale activiteiten is Show the Music op zondag 22 april. Die dag is er zowel een middag- als avondvoorstelling en het beloven net als bij Show the Music in 2007 super spectaculaire en swingende shows te worden.

Leden van muziekvereniging Sint Willibrord zijn al enige tijd in volle voorbereiding voor Show the Music. Deze tweede editie van dit muziekspektakel zal gehouden worden op zondag 22 april in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill en maakt deel uit van de openingsactiviteiten van dit nieuwe gebouw. Veel wil men over Show the Music 2012 nog niet vertellen. Duidelijk is wel dat deze shows die worden gegeven ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van muziekvereniging Sint Willibrord een reis door de tijd zullen zijn.

Reserveer zondag 22 april 2012 alvast in uw agenda voor Show the Music. Later leest u op www.harmoniemill.nl ook meer over deze muziekshows, de kaartverkoop en tijden van voorstellingen. Muziekvereniging Sint Willibrord wenst u een muzikaal 2012!