Deel dit artikel ‹ Terug

Beauty afdeling Wellnessboot Mill krijgt eigen ingang

Geplaatst op: woensdag 7 december 2011


Faciliteiten Wellnessboot uitgebreid

Vanaf 15 december aanstaande heeft de Beauty afdeling die deel uitmaakt van de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill een eigen ingang. Hiermee komt men tegemoet aan de wensen van klanten die regelmatig deze beautyafdeling bezoeken. “Ook nu al kan men zonder gebruik te maken van de Wellnessboot uiteraard terecht op deze Beauty afdeling,” vertelt Saskia Hunnekens, manager van deze Beauty afdeling. “Maar doordat we straks een eigen ingang hebben is dat nog duidelijker. In december vieren we tevens ons 1 jarig bestaan van de Beautyafdeling en dat is een mooi moment deze eigen ingang in gebruik te nemen.”

Naast de eigen extra ingang voor de Beauty afdeling zijn er bij de Wellnessboot echter meerdere uitbreidingen. Zo is deze maand de laatste hand gelegd aan een extra rustruimte op de tweede verdieping van de Wellnessboot en is er op het bovendek een nieuw restaurantgedeelte. Hier zijn 40 extra zitplaatsen gerealiseerd.

Rond het 1 jarig bestaan en de nieuwe ingang van de Beauty afdeling zijn er diverse feestelijke aanbiedingen in de maand januari. Kijk op www.wellnessboot.nl voor de actuele aanbiedingen en alle overige informatie.