Deel dit artikel ‹ Terug

1e Kerstdag laatste keer Mosstime bij lokale omroep Mill

Geplaatst op: maandag 5 december 2011


Bij de Lokale Omroep Mill is op eerste kerstdag, zondag 25 december, voor de laatste keer tussen 12.00 uur en 14.00 uur Mosstime te horen. Presentator en programmamaker Corné Kremers maakt op 1 januari namelijk van zijn hobby zijn werk en stapt op die datum daarvoor over naar KKN Media. Daar zal hij TV programma’s gaan presenteren, interviews verzorgen, voice-overs in spreken en wordt hij verkoper. KKN RegioTV is digitaal te zien in het gehele Land van Cuijk, in Uden, Veghel en Landerd op kanaal 43 bij Ziggo.

Door het stoppen van Mosstime zal de programmering worden aangepast. De Lekker Lokale zondag start vanaf 8 januari om 09.00 uur met een herhaling van De tijd tikt terug uitzendingen. Vanaf 10.00u begint de Lekker Lokale Zondag Live!, met om te beginnen vier uur programmering met wisselende presentatie. Om 10.00 uur met Jan Volleberg, John van Grinsven en Cor vd Weem. Dat uur staat naast een aantal vaste rubrieken o.a. een terug- en vooruitblik op het gemeentelijke voetbal centraal. Om 11.00 uur schuift Herman van Gaal aan met o.a. het politieke hoekje. Herman blijft zitten tot 13.00 uur en samen met Frank Peters presenteert hij vanaf 12.00 uur een programma met o.a. het weerbericht, letterspel, weekboeket en interviews. Van 13.00 uur tot 14.00 uur doet Frank dit alleen.

De verdere Lekker Lokale zondag is zoals gebruikelijk. Als er gevoetbald wordt van 14.00 uur tot 17.00 uur Sport op zondag met Thijs vd Heuvel en daarna tot 19.00 uur het Hitmuseum met Henry vd Bogaard, Jan Verstegen en Herman van Gaal.

Kijk voor de volledige programmering op www.lokaleomroepmill.nl