Deel dit artikel ‹ Terug

Freek de Jonge met succsvoorstelling in Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: maandag 21 november 2011


cabaret

'Freek de Jonge op dreef met gespierde grappen.' (NRC).
De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge is goed ontvangen! De nieuwe avondvullende conference met frappante familiebanden als leidraad krijgt van Parool, Volkskrant en NRC vier sterren!

Freek de Jonge
Neven

Freek de Jonge geldt onbetwist als de meest productieve cabaretier van dit moment. Hij manifesteerde zich de afgelopen tijd met een zeer gevarieerde reeks producties.
De Nieuwjaarsconference, de langverwachte cd ‘Van A naar Z’ met de gelijknamige muziektournee samen met Ocobar en JW Roy, zijn verkiezingsconference ‘De Stemming 2010’ en de Jaarsconference ‘Het Verlossende Woord’ met de liefde als thema der openbaring.

In 2011 trakteert Freek zijn publiek op een splinternieuwe avondvullende conference met frappante familiebanden als leidraad; de voorstelling is inmiddels lovend ontvangen door pers en publiek.

Zijn programma 'Neven' handelt over zijn twee tanteszonen. De ene geadopteerd, de andere een echte bloedverwant. Ze delen een flink deel van hun geschiedenis maar ervaren tevens opzienbarende en soms zelfs schokkende verschillen. Is dit toe te schrijven aan hun afkomst? Voer voor een onderhoudend verhaal vol opmerkelijke overeenkomsten met de tijd van nu...


Freek de Jonge in Schouwburg Cuijk: di 29 november, 20.15 uur
www.freekdejonge.nl

Freek de Jonge speelde vorig seizoen een try-out van deze voorstelling in Weijertheater Boxmeer.