Deel dit artikel ‹ Terug

Fair for women beurs succes voor sauna en beautyresort Mill

Geplaatst op: donderdag 17 november 2011


Lezing collageenbank donderdag 12 januari 2012

Onlangs waren medewerkers van de Wellnessboot uit Mill ter promotie van vooral de Beautyafdeling te vinden op de Fair for Women beurs in Boxmeer. Er was veel belangstelling voor de collageenbank. Ook bestond er een mogelijkheid een 20 rittenkaart te winnen voor deze collageenbank die in de beautyafdeling van de Wellnessboot te vinden is. Deze prijs ging naar mevrouw Elzebe Bens uit Langenboom die uit ruim 160 deelnemers aan de Vul in en win actie deelnamen. Gezien de grote belangstelling om meer te weten over de werking van deze collageenbank organiseert de Wellnessboot op donderdag 12 januari een gratis lezing over deze collageenbank.

Een collageenbank kan het hele lichaam aanpakken. Want collageen zit niet alleen in het gezicht. Onze hele huid, maar ook onder meer gewrichten, tussenwervelschijven, banden en aanhechtingen bevatten collageen. Collageen is niet iets dat in de huid gesmeerd kan worden, het lichaam moet het zelf aanmaken. En dat is precies wat de collageenbank doet. Door middel van roze gekleurd licht met een speciale frequentie wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Deze stoffen zorgen er onder meer voor dat de huid verstrakt, fijne lijntjes verdwijnen en de teint weer stralend wordt. Anti-aging van het hoogste niveau.

Wilt u eens vrijblijvend horen en zien wat de collageenbank voor u kan betekenen? Bezoek dan donderdag 12 januari om 20.00 uur de lezing van Huib J. van Heest, directeur JK Nederland. Deze lezing zal gehouden worden in de beautyafdeling van de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg 1 5451 AA in Mill. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. www.wellnessboot.nl