Deel dit artikel ‹ Terug

CliniClowns actie van Spring Kinderopvang groot succes!

Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011


Cuijk - Wil Vermeulen, ambassadeur van de CliniClowns, was in zijn nopjes met de cheque die hij tijdens de open dag op zaterdag 5 november symbolisch kreeg overhandigd door kinderen van kindcentrum Kukel in Cuijk.

CliniClowns probeert ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te geven. De kinderen en pedagogisch medewerksters van kindcentrum Kukel van Spring Kinderopvang alsook de ouders vonden dit een erg goed doel om te steunen. Daarom verkochten de kinderen de afgelopen weken zelf gemaakte ansichtkaarten aan hun familie, vrienden, buren en andere bekenden. Ook tijdens de druk bezochte open dag op 5 november werden nog de nodige ansichtkaarten verkocht waardoor het ingezamelde bedrag van € 1758,10 nog werd verhoogd naar € 1.842,10! Daarmee mag de actie een groot succes worden genoemd.

Spring Kinderopvang

Kindcentrum Kukel is een locatie van Spring Kinderopvang. De Kukel bestaat uit kinderdagverblijf Kukel, peuterspeelzaal Zeppelin, peuterspeelzaal Vlinder, peuterspeelzaal Trommel, buitenschoolse opvang Pinguins, buitenschoolse opvang Regenboog en de gastouders van het gastouderbureau van Spring. Kijk voor meer informatie op www.spring-kinderopvang.nl.
advertentie