Deel dit artikel ‹ Terug

Snoepwinkel Catootje terug in Mill

Geplaatst op: donderdag 3 november 2011


Deze week start Frank Peters uit Mill een snoepwinkel onder de naam Catootje. Dat doet hij in een winkelpand aan de Kerkstraat 12 in Mill. Het zal een winkel worden waar losse snoep te koop is zoals vroeger bij Grad en Catootje van Hees. Frank Peters: “Al een tijdje loop ik met het idee om een snoepwinkel te beginnen. Vrienden van ons aan de Kerkstraat hadden hun winkel leeg staan en dat op een prima locatie voor een snoepwinkel.”

Toen Peters over het idee met anderen sprak hoorde hij meerdere keren “Dan moet je het Catootje noemen.” Peters: “Iedereen kent de snoepwinkel van Grad en Catootje aan de Bernhardstraat dus dat was een prima idee. Uiteraard heb ik het eerst met mevrouw van Hees besproken en ze vond het een prima plan.” Later zal het aanbond in de winkel worden uitgebreid met andere spullen, maar in eerste instantie start Catootje als snoepwinkel.

De snoepwinkel is dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur open en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Deze week is men nog volop bezig met inrichten maar klanten zijn al van harte welkom.