Deel dit artikel ‹ Terug

Uw gedicht op een briefkaart? Oproep aan dichters

Geplaatst op: woensdag 2 november 2011


Uw gedicht op een briefkaart?
Oproep aan dichters

Voor Gedichtendag 2012, donderdag 26 januari, is BiblioPlus nog op zoek naar verrassende gedichten. Stuur uw gedicht uiterlijk 13 november in en laat deze tijdens Gedichtendag gedrukt op een briefkaart verschijnen. Het thema/onderwerp van de gedichten is vrij. Een deskundige jury kiest maximaal 16 gedichten die op briefkaarten worden gedrukt. De gekozen gedichten worden verspreid via de verswinkeliers in het Land van Cuijk, de kop van Noord-Limburg onder het motto “Vers bij vers”.

Stuur uw gedicht naar d.stoevenbelt@biblioplus.nl of per post naar: H. van Heijster, Oude Breestraat 43, 5845 AB Sint Anthonis. Begin december wordt bekend of uw gedicht op een briefkaart wordt afgedrukt. De ingezonden gedichten worden alleen gebruikt voor deze activiteit.

BiblioPlus en bibliotheek Malden organiseren deze actie rondom het gedicht in samenwerking met Meralit ‘woord in beweging’, Stichting Pen & Stem, De Vrije Dichters Boxmeer, De Pennenstreek Malden. Alle dichters, vanaf 14 jaar, zijn uitgenodigd om maximaal 2 gedichten in te zenden voor Gedichtendag 2012. De lengte van de gedichten is maximaal 22 regels (witregels meegeteld). Meer informatie over de spelregels van deze actie vindt u op www.biblioplus.nl.