Deel dit artikel ‹ Terug

Fietsenzaak Kroon fietsen uit Mill naar nieuw pand.

Geplaatst op: maandag 31 oktober 2011


Fietsenzaak Kroon Fietsewww.kroonfietsen.comn aan het Meulenveldt 6 in Mill verhuist per 22 november naar de Markt 5 -7 in Mill. Zowel de verkoop van fietsen, accessoires en fietskleding als ook de reparatie van fietsen zal gaan plaatsvinden aan de Markt. De verhuizing is een gevolg van een geldend bestemmingsplan wat een fietsenzaak aan het Meulenveldt niet toestaat.

In goed overleg met de gemeente Mill en St. Hubert blijft Kroon Fietsen tot en met 12 november open op de huidige locatie aan het Meulenveldt. In de week die hierop volgt wordt de winkel opgeleverd. Kroon Fietsen zal hier van 2 nu leegstaande winkelpanden 1 fraaie winkel maken waar alles op het gebied van fietsen te vinden is. Hiermee zal ook het huidige winkellint aan de markt weer een positieve en bedrijvige uitstraling krijgen voor consumenten.

De komende twee weken, tot en met zaterdag 12 november, staan in het teken van de zogenaamde verhuisopruiming. “We willen graag plaats maken voor nieuwe 2012 modellen in het nieuwe pand.” Dat vertelt Willem Kroon, eigenaar van Kroon Fietsen. “Deze verhuizing is een mooi moment om nu twee weken een mega opruiming te organiseren op alle fietsen, fietsaccessoires en kleding.”

Voor meer informatie bezoek www.kroonfietsen.com of bel 0485-479318.