Deel dit artikel ‹ Terug

Dubbel nagenieten van Muziekpark 2011

Geplaatst op: vrijdag 28 oktober 2011


Boxmeer, 26 oktober 2011 - Om alle bands (en het publiek) van ‘Muziekpark 2011’ te bedanken, is er een cd samengesteld met live-materiaal van de optredens. Deze CD is, in de vorm van mp3's met bijbehorend artwork, nu gratis te downloaden!

Het is alweer ruim twee maanden geleden dat het Weijerpark in Boxmeer compleet op zijn kop werd gezet door het tweedaagse festival Muziekpark 2011. Zowel de organisatie als de ongeveer 3000 bezoekers kunnen terugkijken op een super-editie. Om er voor te zorgen dat de echte muziekliefhebber de koude wintermaanden goed doorkomt, is ieder optreden van de tweede festivaldag met twee tracks vertegenwoordigd op het album. Daarnaast staan er ook twee bonus tracks op de cd uit het archief van het festival. Benieuwd? Download de “Muziekpark Thanks to the Bands 2011” cd op http://cd.muziekpark.nl.

Voor degenen die niet kunnen wachten tot Muziekpark 2012 is er een alternatief. Muziekpark organiseert op vrijdag 5 november het gratis housefeest ‘8bitbadeendjes’ in Café De Piek in Boxmeer met o.a. DJ's Timbalism en FFF. De Muziekpark-sfeer is dus ook in het najaar, apart van een mooie download prima te beleven met dit extra avondje uit! Meer info: op www.muziekpark.nl