Deel dit artikel ‹ Terug

Kerstshow bij Berends Bloemsierkunst in Mill

Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2011


Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 november is het al volop kerst bij Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill. Tijdens de openingstijden van de winkel is er een kerstshow te zien met de nieuwste trends. U kunt ideeën opdoen, combinaties bekijken en advies inwinnen over hoe uw huis helemaal in de sfeer van kerst anno 2011 te krijgen.

“We zijn alweer een hele tijd bezig met kerst,” vertelt Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst in Mill. “Tegen de tijd dat veel mensen aan de zomer denken en daar mee bezig zijn zitten wij met de gedachten volop in kerst. Op die manier heb je ruim de tijd nieuwe creaties te bedenken, te zien welke trends en kleuren tijdens kerst hip zijn en wat er verder nieuw is rond deze gezellige dagen.” Ralf vertelt dat zilver en wit nog altijd veel gebruikt worden, ook tijdens kerst 2011. “Maar ook paars en aubergine doen het komende kerst goed. Dat zal ook hier in de winkel te zien zijn tijdens de kerstshow.”

De gratis toegankelijke kerstshow is geopend op donderdag 3 november van 09.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag 4 november van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 5 november van 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor alle bezoekers is er ook een lekkere traktatie. Berends Bloemsierkunst vindt u aan de Hoogstraat 5 in Mill en nu alvast online op www.berendsbloemsierkunst.nl. U bent van harte welkom.