Deel dit artikel ‹ Terug

Toeternietoe op zoek naar nieuwe muzikanten

Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2011


Feest- en Showorkest Toeternietoe uit Mill is op zoek naar nieuwe extra muzikanten. Vooral het aantal trompettisten wil men zo spoedig mogelijk uitbreiden. Beginnende maar ook ervaren trompettisten zijn van harte welkom bij dit gezellige, feestelijke en in Mill wereldberoemde Feest- en Showorkest. Bel voor meer informatie met William van Gemert op tel. 06 – 10 54 49 45 of mail wdb@kpnplanet.nl.

Toeternietoe werd opgericht in 1995. Begon het als dweilorkest, al snel groeide het gezelschap uit tot een orkest wat meer deed als muziek maken. Zo organiseerden zij in 1996 al voor het eerst het dweilorkestenfestival de Sound of joeks en dit groeide uit tot een druk bezocht en in de regio bekend tweedaags evenement onder de naam Parkfeest. Maar ook hun fanclubavonden op vrijdag voor de Millse kermis en carnaval trokken veel bezoekers naar hun stamcafé, Grandcafé ’t Centrum. Ondertussen zijn deze fanclubavonden niet meer, maar het Parkfeest brengt nog steeds iedere zomer veel mensen naar het Landschapspark en ook de optredens tijdens de carnaval in Mill ontgaan niemand. Daarnaast neemt men om de 2 maanden deel aan een festival of heeft Toeternietoe een ander openbaar optreden.

Wilt u nader kennismaken met Toeternietoe om te zien of dit muzikaal gezelschap wellicht wat voor u is? Kom dan eens vrijblijvend luisteren naar hun repetitieavond. Dit is iedere maandag vanaf 20.00 uur in de Toeterette, achter Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill. Zie voor meer informatie ook www.toeternietoemill.nl.