Deel dit artikel ‹ Terug

Beauty afdeling Wellnessboot Mill krijgt eigen ingang

Geplaatst op: maandag 17 oktober 2011


Faciliteiten Wellnessboot uitgebreid

Vanaf 1 december aanstaande heeft de Beauty afdeling die deel uitmaakt van de Wellnessboot aan de Hoogveldseweg in Mill een eigen ingang. Hiermee komt men tegemoet aan de wensen van klanten die regelmatig deze beautysalon bezoeken. “Ook nu al kan men zonder gebruik te maken van de Wellnessboot uiteraard terecht op deze Beauty afdeling,” vertelt Saskia Hunnekens, manager van deze Beauty afdeling. “Maar doordat we straks een eigen ingang hebben is dat nog duidelijker. In december vieren we ons 1 jarig bestaan van de Beautysalon en dat is een mooi moment deze eigen ingang in gebruik te nemen.”

Naast de eigen extra ingang voor de Beauty afdeling zijn er bij de Wellnessboot echter meerdere uitbreidingen. Zo wordt deze maand de laatste hand gelegd aan een extra rustruimte op de tweede verdieping van de Wellnessboot en komt er op het bovendek een nieuw restaurantgedeelte. Hier komen 40 extra zitplaatsen.

Rond het 1 jarig bestaan van de Beauty afdeling zijn er overigens diverse feestelijke aanbiedingen. Kijk regelmatig op www.wellnessboot.nl voor deze actuele aanbiedingen en alle overige informatie. De Beauty afdeling is overigens ook te vinden op zaterdagavond 5 en zondagmiddag 6 november aanstaande tijdens Fair for Women in Boxmeer.