Deel dit artikel ‹ Terug

BCS HRM & Salarisadministratie en Fitland kiezen voor elkaar

Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2011


4 oktober 2011 Mill - BCS HRM & Salarisadministratie en Fitland gaan de komende jaren intensief samenwerken. BCS voorziet Fitland van een HRM- en salarisadministratiepakket en Fitland Business & Health gaat de medewerkers van BCS fitter maken.

Winst met Fitte werknemer
“BCS heeft voor het Business & Health-concept gekozen, omdat wij werknemers met een gezonde beweeg- en leefstijl erg belangrijk vinden voor ons bedrijf,” aldus directeur Bas Praagman. Hij verwijst naar het onlangs gepubliceerde onderzoek van TNO waaruit blijkt dat een fitte werknemer winst voor een bedrijf oplevert. Het onderzoek wijst uit dat werknemers die te weinig sporten en bewegen, aantoonbaar meer verzuimen en meer kans lopen op chronische aandoeningen zoals diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Fitland Business & Health kenmerkt zich vooral door haar actieve sport stimulerende aanpak, het grote faciliteitenaanbod en de hoge kwaliteit van de begeleiders op ruim 80 sport- en fysiotherapielocaties. Bovendien biedt Fitland Business & Health de werkgever en de werknemer een enorm fiscaal voordeel.

Gebruiksvriendelijk softwarepakket
Fitland heeft voor BCS gekozen, omdat het bedrijf een goed en eenvoudig te gebruiken product heeft tegen een scherp tarief. “Door BCS wordt onze salarisadministratie aanzienlijk vereenvoudigd. Daarmee besparen we veel tijd en dus ook veel geld"” aldus algemeen directeur Maarten van Kempen van de Fitlandgroep. “En wie wil dat nou niet?”