Deel dit artikel ‹ Terug

Sara Kroos - Voor de leeuwen

Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2011


Na het feestelijke 'Boheems', haar vorige programma, zet Sara weer een stap terug naar waar zij het liefste staat: op het randje.
Onvermoeibaar als altijd, ziet zij van alle ellende de grap in. Ze wisselt  mooie liedjes af met sterke verhalen en stoere nummers met zachte zinnen.
In 'Voor de leeuwen' komt Sara dichterbij dan ooit. Haar kijk op het leven is onveranderd ongepolijst. Ze gaat improviseren, veel grappen maken en ze laat meer van zichzelf zien. Sara Kroos is terug in het theater om een gevaarlijk leuk spel te spelen.

Muzikanten: Martijn Breebaart en Rutger Hoorn

De pers over 'Boheems', haar vorige voorstelling:
'De cabaretière straalt van oor tot oor en haar levenslust spat van het podium zo pardoes de zaal in.' (Het Parool)
'In haar vijfde voorstelling 'Boheems' lijkt Sara Kroos alle ballast van zich af te hebben geworpen en viert ze het leven. (...) De uitwerking is energiek en feestelijk.' (de Volkskrant)
'Haar vrolijkheid werkt aanstekelijk. Sara en haar band bouwen een feestje met de welluidende popliedjes van Sara's cd 'Boheems'. (...) Haar pleidooi voor de romantiek, voor meer aanraking en liefde, is hartverwarmend.' (De Telegraaf)
'In haar nieuwe show 'Boheems' voegt ze een stevig, verrassend en zeer te pruimen element popmuziek toe inclusief een paar tere liedjes, opgestuwd door een fonkelende band van vier man onder de gerenommeerde Martijn Breebaart.' (Dagblad van het Noorden)

Schouwburg Cuijk
Za 22 oktober, 20.15 uur
www.sarakroos.nl
www.wallisfinkers.nl