Deel dit artikel ‹ Terug

Wellnessboot verwelkomt 50.000e bezoeker

Geplaatst op: vrijdag 30 september 2011


Sylvia Kortenraij (34 jaar) uit Arnhem werd dinsdag 27 september volledig verrast bij de Wellnessboot in Mill. Zij was namelijk de 50000e bezoeker van dit sauna- en beautyresort wat sinds 1 augustus 2010 operationeel is. Sylvia kreeg als 50000e bezoeker naast bloemen ook een 12 badenkaart voor de Wellnessboot.

“Van Hofmans Tapijten uit Cuijk had ik een cadeaubon gekregen voor het zomerarrangement,” vertelt Sylvia. “Onderweg hier naar toe miste ik de afslag en daarom ben ik iets later hier aangekomen dan de bedoeling was. Wellicht ben ik daarom de 50000e bezoeker, als ik wat eerder was geweest was het dus iemand na mij geworden.” Sylvia is geen vaste saunabezoeker. Daarom bezocht ze in Mill ook de badkleding-mag-dag op dinsdag. “Vooral het relaxen in de baden, whirlpools en de hottub is erg fijn. Zeker deze laatste is aangenaam warm in de buitenlucht.”

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, arrangementen, prijzen en openingstijden van de Wellnessboot? Surf dan naar www.wellnessboot.nl