Deel dit artikel ‹ Terug

Fair for women beurs party op 5 en 6 november

Geplaatst op: maandag 26 september 2011


5 & 6 november Riche Boxmeer
 
De primeur in 2009 was een groot succes.
Beide zalen gevuld met enthousiaste ondernemers en bezoekers en al ver voor het festijn de kaarten uitverkocht. En wat gaf het een goed gevoel op die manier het goede doel “ Microkrediet voor Moeders” te kunnen steunen.

DUS…., in 2011 een nieuwe editie van Fair For Women
 
Initiatiefnemers Carroll en Rieany Janssen zullen de bezoekers opnieuw onderdompelen in een stijlvolle, ontspannen sfeer. De combinatie Beurs & Party is een succes en brengt ondernemers en vrouwen uit de regio bij elkaar. Daarbij met zijn allen een goed doel ondersteunen maakt het plaatje compleet.

De Fair For Women Beurs Party is met een dag en extra ruimte uitgebreid

Na ontvangst met een glaasje bubbels kan men in de sfeervolle foyer o.a. genieten van een modeshow en live muziek. In de zaal van Hotel Riche en een verwarmd paviljoen zullen 40 unieke ondernemers zich op een exclusieve manier presenteren. Onder het genot van een hapje en drankje kun je laten informeren, inspireren en deelnemen aan workshops. Elke bezoeker ontvangt na afloop een Goody Bag. Zodat je thuis kunt nagenieten van alle indrukken.

Voorpret kun je online al hebben via de Fair For Women website. www.fairforwomen.nl Op de website kun je de helft van de aangeboden workshops boeken, en dat gratis. Ook krijg je een indruk van de editie van 2009 en een overzicht van alle deelnemers. Wil je met vriendinnen een complete avond uit dan zijn er voordelige arrangementen met een diner, entree en zelfs een hotel overnachting met ontbijt.

Het goede doel PLAN Girls First wordt ondersteund door een loterij waarbij de bezoekers leuke prijzen kunnen winnen. De volledige opbrengst van de loterij en € 2,50 van elk ticket € 2,50 gaat naar PLAN.

Voorverkoop is gestart !
Tickets , € 17,50 voorverkoop / € 20,00 kassa, verkrijgbaar via de voorverkoopadressen;
Boxmeer, Riche, De Bock & NIC NIC
Gennep, V Wely Optiek
Cuijk, Via Canella

Inschrijven workshops en arrangementen via website vanaf 22 oktober.
www.fairforwomen.nl

advertentie