Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie keramiek en mini kunstmarkt

Geplaatst op: woensdag 21 september 2011


Van 11 uur tot 17 uur

Franssenstraat 23 in Vianen (cuijk)

EXPOSITIE en mini kunstmarkt, 2 oktober 2011
Op zondag 2 oktober is er weer een expositie in- en bij Keramisch Atelier "de Hei". Het keramiek wat met veel liefde en plezier gemaakt is zal te zien zijn en is ook te koop.
Een grote verscheidenheid aan keramiek en RAKU gestookte werkstukken zoals zeer exclusieve schalen, vazen, brandertjes en sierraden maar ook beelden en siervoorwerpen en natuurlijk originele cadeautjes. Tevens zijn er de mogelijkheden van urnen en herdenkingssieraden te zien.
Er is ook gelegenheid om in het gezellige atelier een te kijkje nemen waar de wekelijkse cursussen, workshops, kinderfeestjes en allerlei andere gezellige en creatieve uurtjes gegeven worden.
Deze dag zullen er ook een paar kramen staan met gastexposanten, oa de volgende exposanten zullen aanwezig zijn:
Jolanta Michels- Mayerberg is een allround en gedreven fotografe, maar de voorliefde gaat vooral naar foto’s van dieren en natuur. Zij wil graag met haar foto’s laten zien, hoe mooi dieren van dichtbij zijn en macro opnames van insecten een genot voor de oog kunnen zijn. Ze verkoopt haar foto’s via een aantal grote stockbureaus wereldwijd.
Monique Lubbers-Jeuriëns ontwerpt en maakt sieraden van (half)edelstenen, schelpen en parels, gecombineerd met echt zilver of vermeil goud. Zij vind vooral inspiratie in de natuur, maar ook in kleuren en vormen van kleding, meubels, stoffen en etnische voorwerpen, maar vooral natuurlijk in de stenen zelf. Zij maakt ook sieraden in opdracht en restaureer of herontwerp antieke colliers en armbanden en blaas ze op deze manier weer nieuw leven in.
Banshee laat mooie tekeningen in pastelkrijt met houtskool zien.
Daarnaast toont zij als bruidshoeden ontwerpster haar eigen, uiteraard unieke collectie hoeden, fascinators en haardecoraties.
Elly Schraven heeft een voorliefde voor aparte, niet alledaagse en toch betaalbare kleding en heeft daar een website voor opgezet waar meer dan 3500 artikelen, vintage, 2dehands en nieuw te vinden zijn. Ventasy is haar creatie en met veel aandacht en zorg verkoopt ze de kleding online maar ook op diverse beurzen en markten. Bijna elk kledingstuk is uniek en word persoonlijk door haar uitgezocht voor verkoop via Ventasy.
Keramisch Atelier "de Hei" geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Het atelier is gevestigd aan de Franssenstraat 23 in Vianen (NB)
Voor meer informatie: info@klei-art.nl en www.klei-art.nl
Vanuit de expositie is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij wijngaard Wilhelminagaard aan de Louwerenberg te Vianen (NB).
Zij hebben op deze dag ook hun poorten geopend om eens lekker tussen de druivenstruiken te wandelen, zo links en rechts een druif te proeven en uiteraard de wijnen van de wijngaard te proberen. U kunt met uw vragen terecht bij de wijngaardenier en met eigen ogen het runnen van de wijngaard zien.

Website
http://www.klei-art.nl