Deel dit artikel ‹ Terug

Open Mills Golfkampioenschap

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2007


Zondag 7 oktober zal het eerste ‘Open Mills golfkampioenschap’ gehouden worden. Dit niet op het toekomstige golfpark op de Princepeel in Wilbertoord, maar in Afferden. "Helaas is men in Wilbertoord nog niet zover", zegt Emil Minten uit Mill. Samen met Bart Selten is hij initiatiefnemer van dit eerste Mills golftoernooi.

Emil Minten en Bart Selten uit Mill zijn liefhebbers van de golfsport. "Wij vonden het tijd worden dat deze sport ook in Mill wat meer aandacht krijgt en vandaar dat we dit open Mills golfkampioenschap op poten hebben gezet". Volgens Minten is er voldoende belangstelling voor deze sport. “Bij de toekomstige golfbaan op de Princepeel zijn al heel wat voorinschrijvingen om lid te worden en ook wij hebben voor dit golfkampioenschap al diverse aanmeldingen. Dus de golfsport leeft ook zeker hier in Mill”

Belangstellenden voor het eerste ‘Open Mills golfkampioenschap’ kunnen zich bij Emil Minten aanmelden. "Deelnemen kost 50 euro en daarvoor bieden we op zondag 7 oktober een sportieve en gezellige dag", zegt Emil. "Men krijgt tevens een lunchpakketje en de gene die na het toernooi deel willen nemen aan een buffet betalen 70 euro voor deze dag."Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen. “Naast de titel ‘Winnaar of winnares open Mills golfkampioenschap’ zijn er ook prijzen voor de neary en longest drive".

Meer informatie over dit golfkampioenschap en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij Emil Minten via tel. 06-46070001. "Er is een maximum aantal spelers wat deel kan nemen dus als men mee wil doen dan is snel aanmelden raadzaam".
advertentie