Deel dit artikel ‹ Terug

Webwinkel Divabagsandshoes nu ook live te zien!

Geplaatst op: dinsdag 20 september 2011


Al bijna twee jaar verkoopt Anke Derksen uit beugen schoenen, tassen en accessoires. De onderneemster die van haar hobby haar beroep maakte verkoopt sinds kort niet alleen maar online. De spullen van Diva zijn nu ook iedere zaterdag te bewonderen op de Vrije Markt in Cuijk.

Iedere zaterdag is www.divabagsandshoes.nl te vinden op de Vrije Markt, samen met zo'n 1.500 andere kramen. Op de overdekte markt in Cuijk heeft ze haar eigen stand, die ze sfeervol heeft ingericht. "Het is een klein boetiekje geworden", aldus Derksen. "Het voordeel van mijn eigen vaste plekje is dat de mensen de schoenen etc. ook kunnen passen. Dat blijft lastig in de online wereld. Nog niet iedereen koopt online en op deze manier kan ik op verschillende manieren mijn producten aanbieden. Via de webshop, bij mij thuis en in de markthal."

Naast de verkoop op de website en in Cuijk, organiseert Derksen ook een aantal maal per jaar een middag bij haar thuis. Iedereen is hier welkom om de schoenen en de rest van het assortiment te bewonderen. "Ik vind het persoonlijke contact erg leuk. Weten met wie je zaken doet, gezellig een praatje maken en adviseren." Deze dagen worden vaak gehouden als de nieuwe collectie er is, de sale begint of als er speciale gelegenheden zijn. "De feestdagen komen er weer aan, dus dat betekent opzoek naar die juiste tas en dat ene paar schoenen. Ik heb gemerkt dat veel vrouwen meerdere paar schoenen willen en een bepaalde tas voor een bepaalde outfit, wil ik de prijzen laag houden. Hier let ik ook goed op tijdens het inkopen."

Voor Derksen is het verkopen in haar eigen "winkeltje" een droom die uitkomt. Na jaren in de modewereld te hebben gewerkt, heeft ze eindelijk haar eigen webwinkel. Naast de tassen en schoenen verkoopt divabagandshoes.nl ook kettingen, armbanden, sjaals, poncho's en andere accessoires. Doordat ze geen personeel in dienst heeft, zelf alles inkoopt en geen huur van een fysieke winkel moet betalen, kan ze de prijs laag houden.

Vrije Markt Cuijk
Divabagsandshoes.nl is neergestreken op de Vrije Markt in Katwijk, bij Cuijk. Hier, in de hallen in Cuijk is de stand te vinden in Hal 5 Gang E. Hou de website van Divabagandshoes.nl in de gaten voor de open middagen aan huis. Op www.vrijemarkt.nl is de routebeschrijving en een plattegrond te vinden.