Deel dit artikel ‹ Terug

Midnightshopping Mill wordt Moonlightshopping Mill

Geplaatst op: donderdag 15 september 2011


Vrijdag 9 december 17.00 uur – 22.30 uur

Op vrijdagavond 9 december aanstaande komt u in het centrum van Mill weer helemaal in de sfeer voor kerst. Dit keer zal dat echter gebeuren onder een nieuwe naam. Vele jaren was deze avond als Midnightshopping bekend. Maar omdat dit evenement niet tot middernacht duurt maar tot ongeveer 22.30 uur, vonden diverse ondernemers en bezoekers dat de naam niet meer klopte. Vandaar dat deze vanaf nu Moonlightshopping Mill heet.

Onder de naam Moonlightshopping vindt u in het Millse centrum op vrijdagavond 9 december vanaf 17.00 uur een kerstmarkt met zowel kooplieden als particulieren, live muziek, een lampionnenoptocht en veel gezelligheid. Uiteraard is er die avond ook weer gratis glühwein en chocolademelk. Alle winkels zijn tot 22.30 uur geopend en de meeste horecagelegenheden gaan dan nog een tijdje door.

Wilt u een marktkraam reserveren om actief deel te nemen aan deze Moonlightshopping in Mill? Neem dan contact op met Corné Kremers via tel. 0485-325634 of mail naar info@mosstime.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.ovmill.nl.