Deel dit artikel ‹ Terug

Verwen- en informatieochtend voor iedereen met of na kanker

Geplaatst op: donderdag 15 september 2011


Op zaterdag 1 oktober aanstaande organiseert Fysiotherapie Mill een verwen- en informatie morgen voor iedereen met of na kanker. Ook partners of andere betrokkenen zijn hierbij uiteraard van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst staat van 09.00 uur tot 13.00 uur ontspannen, informatie en verwent worden centraal. Deelname is helemaal gratis.

De verwen- en informatiebijeenkomst begint zaterdag 1 oktober in de praktijk van Fysiotherapie Mill aan de Langenboomseweg 2b om 09.00 uur. Na koffie of thee met wat lekkers zijn er in kleine groepjes wat ontspanningsrondes. Daarna geven therapeutes Marja Vos en Katinka Dijsselbloem informatie over het geen Fysiotherapie Mill kan doen bij of na kanker. Voor deze bijeenkomst tegen 13.00 uur wordt afgesloten staat er nog een ontspanningsronde op het programma en een speciale verrassing. Wat dit precies is wil men nog even geheim houden.

In verband met de beperkte ruimte is er een maximum aantal mensen wat deel kan nemen aan deze verwen- en informatieochtend. U kunt zich tot woensdag 28 september aanmelden. Dit kan aan de balie van de praktijk op Langenboomseweg 2 B , via het telefoonnummer van de praktijk : 0485-451107 of via josé@fysiotherapiemill.nl. www.fysiotherapiemill.nl