Deel dit artikel ‹ Terug

Van rock tot 55 plus dansmatinee bij Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 8 september 2011


Tijdens de Millse kermis, zaterdag 17 tot en met dinsdag 20 september, barst café Royal aan de Kerkstraat in Mill van de activiteiten. Van een stevige rockavond tot smartlappen en van een beginnende band tot een avondje eieren bakken. Tevens is er op maandag, net als tijdens de carnaval, een gezellige dansmiddag met Munne moat en ik.

Blues- en rockband Bulldog LT bijt net als vorig jaar op zaterdagavond (17 september) in café zaal Royal de spits af. Zij spelen een breed repertoire van echte blues tot stevige rock en de beste classics. Op zondagmiddag zijn er diverse smartlappenkoren te gast die deelnemen aan het smartlappenfestival van de Straetlappen. Zondagavond staan de Wilbertoordse Honingbroekjes er op het programma en op dinsdagavond is het bij Royal tijd voor gezellig kletsen aan de bar en gebakken eieren tijdens Egs en Beer.

Op veler verzoek is op maandagmiddag bij café Royal een dansmatinee. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met de KBO, de SWOM en het Senioren Hobby Centrum. Dit matinee begint om 13.00 uur en de muziek is in handen van Jos Driessen en Peter Roijendijk als Munne moat en ik. Voor alle bezoekers is er bij aanvang gratis een kopje koffie en aan het einde worstenbroodjes. De zaal gaat maandagmiddag 19 september om 12.30 uur open.

Alle activiteiten zijn tijdens de kermis in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill gratis toegankelijk. Meer informatie? Zie dan www.caferoyalmill.nl.