Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers Mill radioactief met LOM Kermisradio

Geplaatst op: woensdag 7 september 2011


Luister en win gratis kaartjes voor kermisattracties!

Iedere maand organiseren een aantal Millse ondernemers een speciale activiteit. Dat om u eens extra te wijzen op Mill en haar vele mogelijkheden. Ook wil men zo nog meer gezelligheid in het Millse centrum brengen. Zaterdagochtend 17 september is het centrum van Mill radioactief. Die ochtend zal de Lokale Omroep Mill namelijk op verzoek van de betrokken ondernemers een speciaal kermisradioprogramma maken vanaf het markt- en kermisterrein. Luisteren dus!

Zaterdagochtend 17 september is L.O.M. kermisradio van 09.00 uur tot 12.00 uur te vinden op het markt- en kermisterrein in Mill. Uiteraard is dit alles live te horen via FM 107.3 in de vrije ether, op FM 87.5 op de kabel en wereldwijd via luister live op www.lokaleomroepmill.nl. In dit gezellige kermisradioprogramma hoort u interviews met (horeca) ondernemers over hun muziekprogramma’s en het winkelgedrag van de consument tijdens een kermis, kermisexploitanten komen aan het woord over de Millse kermis en er zijn via een leuke activiteit kaartjes te winnen voor kermisattracties.

Deze maandelijkse acties zijn mede mogelijk gemaakt door: Albert Heijn, Berends bloemsierkunst, Bien Connue, Grandcafé ’t Centrum, Optiek Paul vd Dries, Edo verlichting, Gremmen footwear, Supermarkt Jan Linders, Primera Schipperheijn, Kapsalon Slaats, Verbeeten sport en speelgoed, Hema Mill, Maarten Manders de echte bakker, De Hippe Kip, Assurantiekantoor Hermanussen, CeBe Tuinen, Fitland Mill, Notariskantoor Kersten en Wilhelm, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Buitengewoon Kado! En Countus van Haare de Bont. www.ovmill.nl